a flemish cougar bitch!

Nieuw lief Eva Pauwels is 12 jaar jongere IT-specialist

© Belga.

Twee maanden na de scheiding van Franky, die het maar niet kon verkroppen dat zijn vriendin in de prostitutie was gaan werken, heeft Eva Pauwels (37) een nieuw lief. Computerspecialist Johan d’Hollander is de 25-jarige ‘gelukkige’. Dat meldt Story.

Drankverslaving, prostitutie, epilepsieaanvallen, een grote boodschap naast het zwembad, een schimmig handgemeen waarbij ze een tand verloor, depressies en een liefdesbreuk: het ging niet zo goed met Eva Pauwels de voorbije maanden, en dat is zacht uitgedrukt.

Goesting
Maar kijk. “Ik ben zo verliefd als een klein kind”, kirt Pauwels in Story. Ze leerde d’Hollander kennen toen haar computer “haperde” en ze online een reparateur zocht. “Mijn computer was er erg aan toe maar ik ook”, gekscheert ze. “Ik had goesting en van het een kwam het ander. Hij leverde ook andere diensten aan huis”.

Google
De jongeman kende Pauwels niet. “Ik ben nooit echt bezig geweest met media en BV’s interesseerden me niet zo”, getuigt hij. “Maar de tweede keer vertelde ze me wel wie ze was. Toen ik ‘s avonds thuiskwam, heb ik haar naam op Google ingetikt. Ik  ben toch wel de hele avond bezig geweest met alle artikels die ik vond, te lezen”.

“De verhalen die ik las, die trokken me misschien zelfs nog meer aan. Een leven binnen de lijntjes hoeft niet voor mij”.

Prostitutie geen punt
Wat hem in Pauwels aantrekt? “We zitten op dezelfde golflengte, we denken hetzelfde… En eigenlijk is ze nog wel knap voor haar leeftijd”.

En omgekeerd? Pauwels: “Hij is 1,96 meter groot, ik moet je niet vertellen hoe groot de rest is hé”. 

Of het prostitutieverleden van Pauwels hem stoort? “Ik zou het niet erg vinden als ze de hoer uithing, zolang ze het me maar eerlijk vertelt”. Waar Pauwels op inpikt: “Voorlopig zie ik geen andere mensen, maar als een man me morgen benadert, kan ik dat aan Johan vertellen. Het is tenslotte ook in zijn voordeel, hé, dan verdien ik iets. Een job en iemand graag zien zijn twee verschillende zaken”. We zouden haast zeggen: gelukkig maar.

http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/1791372/2014/02/11/Nieuw-lief-Eva-Pauwels-is-12-jaar-jongere-IT-specialist.dhtml

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s